donderdag 26 mei 2016

Scheepjes BloomAl jaren kijk ik met afgunst en bewondering naar allerhande haaksels van vrienden en kennisen. Ook kwijl ik op Pinterest bij al dat gehaakte moois.
Ik wil dat óók kunnen.

Nu ben ik een handig persoon, dat weet ik, maar haken schijnt niet voor mij weggelegd. Ik probeerde van alles, de meest uitgebreide tutorials, hulp van de al eerder genoemde vrienden en kennisen, het mocht niet baten. Dacht ik het door te hebben, maar gebeurde het tóch: ik ging scheef, miste steken. Hopeloos.

Nu ben ik óók een vastbijter: als ik iets mijn hoofd heb, laat ik het niet gauw los.

Dus ik moest en zou kunnen haken.

En dat is gelukt. soort van. Ik ben er achter dat ik kan haken als ik niet tot meer dan drie moet tellen. Granny steek is dus wat ik kan. Gelukkig kan je daar ook super leuke dingen mee maken. :)

Scheepjes bracht Bloom uit, een geweldige 100% katoenen garen. De draad is wat dikker, geschikt voor naald 5 - 6 mm, maar hol, zodat ze tóch ligt is en snel droog is na het wassen.

Geschikt voor van alles: Kleding, knuffels, mandjes, pannenlappen, noem maar op. Ik kocht Bloom in 6 regenboogkleuren in en maakte een vlaggenslinger in Granny steek. :)

Vrolijk wordt ik er van en jullie?

Nu: 6 bollen scheepjes Bloom voor de prijs van 5 bollen. :)En van wat er over bleef van de zes bolletjes maakte ik een hoesje voor mijn kurken onderzetter:Geen opmerkingen:

Een reactie posten